Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Ολοκαίνουρια συνδυαστικά εξαρτήματα για το P.E.T. σου!


Γεια σας,

μέχρι τώρα το P.E.T. σας σας ακολουθούσε πιστά κατά τις πτήσεις σας στον γαλαξία. Εκμεταλλευτείτε τώρα την ευκαιρία της άμεσης επισκευής κατά την διάρκεια της πτήσης! Γνωρίστε τα καινούρια εξαρτήματα για το P.E.T. - τα συνδυαστικά εξαρτήματα!


Στα μυστικά εργαστήρια μας τα μηχανήματα έχουν πάρει φωτιά, προσπαθώντας να τελειοποιήσουμε τα πολυχρηστικά εξαρτήματα, τα οποία συνδυάζουν την λειτουργία απλών εξαρτημάτων με μια ολοκαίνουρια λειτουργία, την άμεση ασπίδα, η οποία δημιουργήθηκε συγκεκριμένα για P.E.T.


Το πλεονέκτημα αυτής της νέας λειτουργίας είναι άμεσα συνδεδεμένο με τα συνδυαστικά εξαρτήματα καιαιχμαλωτίζει μέχρι και 85% των επιθέσεων στο P.E.T.. Ρίξτε μια ματιά στα νέα συνδυαστικά εξαρτήματα:



  • Το συνδυαστικό εξάρτημα επισκευής σκάφους, το οποίο επισκευάζει το σκάφος σου κατά την διάρκεια της πτήσης.
  • Το συνδυαστικό εξάρτημα πρ
    Προστατευτική ασπίδα και επισκευή κατά τη διάρκεια της πτήσης! Εξόπλισε το P.E.T. σου με τα νέα εξαρτήματα!

    οστασίας
    , το οποίο συνδυάζει την ήδη γνωστή λειτουργία προστασίας ενός P.E.T. με μια ολοκαίνουρια τεχνική προστασίας.

Το P.E.T. καταναλώνει μεγαλύτερες ποσότητες καυσίμων εξαιτίας αυτού του εξαρτήματος αλλά τα αποτελέσματα το αξίζουν! Αυτά είναι προς το παρόν τα καινούρια εξαρτήματα, τα οποία μας παρουσιάζουν οι επιστήμονες μας. Εξασφαλίστε τα τώρα και κάντε τα P.E.T. σας ασφαλέστερα και πιο αποδοτικά.


Προσοχή! Όλα τα υπάρχοντα εξαρτήματα για τα P.E.T., θα είναι σε προσφορά και μπορείτε να τα βρείτε μειωμένα μέχρι και 50% - οι νέες τιμές είναι μόνιμες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου