Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Ενίσχυση του Στόλου



Τα τελευταία χρόνια ήταν γεμάτα εμπειρίες και γνώσεις γύρω από διάφορα τεχνολογικά συστήματα. Οι επιστήμονες μας, μετά από πολλά πειράματα και έρευνες, ήταν σε θέση να εφαρμόσουν όλες αυτές τις νέες τεχνικές και να δημιουργήσουν τρία ολοκαίνουρια σκάφη με διαφορετικές δυνατότητες, οι οποίες όμως πρέπει να χρησιμοποιηθούν στρατηγικά. Εννοείται πως το Goliath παραμένει το καλύτερο σκάφος, ωστόσο αυτά τα νέα τρία σκάφη θα σας παρέχουν πολλά πλεονεκτήματα στην μαχή αρκεί να τα χρησιμοποιήσετε κατάλληλα.
Citadel
Το Citadel είναι ένα βαρύ καταδρομικό, το οποίο έχει την δυνατότητα να τραβάει όλα τα εχθρικά πυρά πάνω του, προκειμένου να επιτρέψει στους άλλους πιλότους της ομάδας σας να ρίξουν τα πυρά τους. Αυτό που κάνει αυτό το σκάφος ακαταμάχητο είναι ότι έχει την δυνατότητα να ενεργοποιεί μια επιπλέον θωράκιση και να μεταμορφώνεται έτσι σε "φρούριο". Η θωράκιση αυτή το κάνει όμως δυσκίνητο. Ωστόσο προσφέρει έναν προστατευτικό ενεργειακό χώρο για τα φιλικά σκάφη, απορροφώντας έτσι μέρος των ζημιών τους. Το σκάφος Citadel μπορεί να μην είναι το γρηγορότερο καταδρομικό, διαθέτει όμως την δυνατότητα να επιταχύνει για μικρά χρονικά διαστήματα έτσι ώστε να διανύει μεγαλύτερες αποστάσεις πιο εύκολα. 


Aegis
Το Aegis μπορεί να αποτελέσει τον καλύτερο υποστηρικτή στις μελλοντικές μάχες, μιας και έχει την δυνατότητα να επιλέγει τα φιλικά σκάφη και να τους παρέχει μια σταθερή ροή ΠΖ καθώς και επισκευή της ασπίδας. Επιπλέον έχει μια μονάδα επισκευής και μπορεί να επισκευάζει τους ΠΖ όλων των φιλικών σκαφών στην ακτίνα της περιμέτρου του. 


Spearhead
Το Spearhead είναι ένα πανάλαφρο σκάφος, το οποίο είναι γρήγορο και ευκίνητο και παράλληλα έχει την δυνατότητα να αναγνωρίζει και να ενημερώνει τα φιλικά σκάφη σχετικά με εχθρικούς στόχους. Επιπλέον σας δίνει την δυνατότητα να γίνεστε προσωρινά αόρατοι, ακόμα και στους μίνι χάρτες έτσι ώστε να μαρκάρετε ευκολότερα εχθρικά σκάφη και να τα ακινητοποιείται, χρησιμοποιώντας την νέα ΕΜΡ ικανότητα. Με αυτόν τον τρόπο βοηθάτε τα άτομα στην ομάδα σας να προκαλέσουν μεγαλύτερες ζημιές στα εχθρικά σκάφη. 

Μην χάνετε χρόνο πιλότοι! Δράστε τώρα και χρησιμοποιήστε τις υποδοχές υπόστεγων σας για τα καινούρια σας σκάφη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου