Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Τι κερδίζουμε με την κατασκευή γαλαξιακών πυλών;


Γεια σου διαστημικέ πιλότε,

Οι κατάσκοποι σου από τα κρυφά ερευνητικά εργαστήρια των εταιρειών μπόρεσαν να κλέψουν τον υλοποιητή των γαλαξιακών πυλών. Τίποτα παρόμοιο δεν έχει ξανασυμβεί μέχρι στιγμής σ΄όλο το DarkOrbit.

Με τη βοήθεια του υλοποιητή σου μπορείς να χτίσεις πολλές διαφορετικές πύλες άλματος. Αυτές οι πύλες σου δίνουν τη δυνατότητα να εισχωρήσεις σε άγνωστους γαλαξίες και να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που σε περιμένουν. Αν αντιμετωπίσεις με επιτυχία τις προκλήσεις σ΄ένα γαλαξία, σε περιμένει μια μεγάλη ανταμοιβή!

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των πρώτων δοκιμών, δεν υπάρχουν απώλειες κατά τη χρήση του υλοποιητή. Εκτός από τμήματα πυλών, μπορείς επίσης να κερδίσεις κουπόνια επισκευής, πυρομαχικά και Xenomit!

Αντιμετώπισε την πρόκληση με επιτυχία και κέρδισε στο τέλος μια γερή ανταμοιβή!

Τι είναι οι γαλαξιακές πύλες;
Οι γαλαξιακές πύλες είναι η δίοδος σου σε ξένους κόσμους. Αποτελούνται από έναν υλοποιητή, ο οποίος σου προσφέρει τμήματα για νέες πύλες άλματος, όταν κάνεις κλικ επάνω του. Από αυτά τα τμήματα μπορείς μετά να χτίσεις τις διάφορες πύλες. Με το που μαζέψεις όλα τα τμήματα, ξεκινά η περιπέτεια. Με ένα άλμα μεταφέρεσαι σε έναν εντελώς ξένο κόσμο...

Με τη βοήθεια του υλοποιητή μπορείς να χτίσεις διάφορες πύλες άλματος και να εισέλθεις σε άγνωστους γαλαξίες.

Τι είναι ο υλοποιητής και τι μπορώ να κερδίσω στον υλοποιητή;
Με κάθε κλικ στον υλοποιητή λαμβάνεις ένα από τα παρακάτω τμήματα:

- Τμήματα πύλης
- Είδη κορυφαίων πυρομαχικών λέιζερ
- Κορυφαίους πυραύλους και νάρκες
- Ένα κουπόνι επισκευής
- Xenomit
- Δύναμη Νανοπεριβλήματος

. Με κάθε κλικ κερδίζεις και κάτι. Εάν η αποθήκη πυρομαχικών σου είναι γεμάτη, τα πυρομαχικά που κέρδισες θα σου πιστωθούν αργότερα. Έτσι δε χάνονται.

Κερδίζεις ένα τμήμα πύλης, το οποίο έχεις ήδη στην κατοχή σου, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και ως πολλαπλασιαστή για να πολλαπλασιάσεις τα επόμενα κέρδη σου.

Τα κουπόνια επισκευής χρησιμοποιούνται αυτομάτως με την επόμενη επισκευή του σκάφους σου ή των ρομπότ σου.

Ως παίκτης premium επισκευάζεσαι ούτως ή άλλως δωρεάν, άρα κατά την επισκευή του σκάφους σου δεν χρησιμοποιείται κανένα κουπόνι.

H δύναμη του νανοπεριβλήματος είναι ένα πρόσθετο ρεζερβουάρ ενέργειας για το σκάφος σου, το οποίο μπορείς να το γεμίσεις στον υλοποιητή. Το νανοπερίβλημα λειτουργεί ως αυτόνομη αξία και οι τιμές του είναι ανεξάρτητες από τους πόντους ζωής. Σε περίπτωση που το σκάφος υποστεί ζημιές, πρώτα τελειώνει η ισχύς του νανοπεριβλήματος. Στο παιχνίδι θα εμφανίζεται ως μια κίτρινη μπάρα πάνω από το σκάφος σου. Με το νανοπερίβλημα το σκάφος είναι καλύτερα προστατευμένο από τις επιθέσεις.

Μπορώ να σχεδιάσω μονομιάς περισσότερες διαδικασίες υλοποίησης;
Ναι, ο υλοποιητής προσφέρει τη δυνατότητα ενεργοποίησης μέχρι και 100 διαδικασιών υλοποίησης μόνο με ένα κλικ.
Κάτω από το πράσινο πλήκτρο υλοποίησης βρίσκεται ένα μενού στο οποίο μπορούν να επιλεχθούν οι διαδικασίες υλοποίησης που μπορούν να ενεργοποιηθούν με ένα κλικ.

Αν υπάρχει διαθέσιμη έξτρα ενέργεια, θα χρησιμοποιηθεί επίσης αυτομάτως σ΄αυτήν τη διαδικασία.
Οι αντίστοιχες τιμές για τον αριθμό των επιλεγμένων διαδικασιών υλοποίησης εμφανίζονται απευθείας στο πλήκτρο.
Σε περίπτωση που ένας πολλαπλασιαστής αυξάνεται κατά 6 φορές κατά τη διάρκεια της διαδικασίας υλοποίησης θα χρησιμοποιείται αυτομάτως.

Τι είναι οι πύλες, πως μπαίνω στους νέους γαλαξίες και πως μπορώ να βγω από αυτούς;
Μόλις έχεις ολοκληρώσει μία πύλη, μπορείς να ξεκινήσεις το ταξίδι σου. Κάνε άλμα στο νέο γαλαξία, ο οποίος κρύβεται πίσω από την πύλη και ζήσε το άγνωστο. Αλλά προσοχή: Εδώ παραμονεύουν νέοι κίνδυνοι και προκλήσεις για σένα. Ολοκληρώνοντας με επιτυχία όλες τις αποστολές σε αυτόν το γαλαξία, σε περιμένουν απίστευτα κέρδη.

Ισχύουν οι εξής κανόνες εγκαταλείποντας το γαλαξία της νέας αυτής πύλης:

1ον Εάν σε πυρπολήσουν, θα πρέπει να επισκευάσεις το σκάφος σου ως συνήθως. Για να το κάνεις αυτό προσγειώνεσαι στην εγχώρια βάση σου. Σε αυτήν την περίπτωση η πύλη συνεχίζει να ισχύει και μπορείς να κάνεις άλμα στο γαλαξία και πάλι.

2ον Εάν επιβίωσες ένα κύμα NPC, μπορείς να επιλέξεις στο κέντρο του γαλαξία, εάν επιθυμείς να επιστρέψεις μέσω πύλης πίσω στον κανονικό χάρτη, ή εάν θέλεις να κάνεις άλμα στον επόμενο χάρτη. Εγκαταλείποντας το χάρτη της γαλαξιακής πύλης, η πύλη παραμένει και μπορείς να συνεχίσεις το παιχνίδι σου αργότερα.

3ον Ολοκλήρωσες όλες τις προκλήσεις μίας πύλης, τότε είσαι πολύ καλός! Μπράβο! Στη συνέχεια τοποθετείσαι στον εγχώριο χάρτη σου και δεν μπορείς πλέον να επιστρέψεις μέσα από την πύλη. Εάν επιθυμείς να παίξεις ξανά σε αυτόν το γαλαξία, θα πρέπει να χρίσεις την πύλη από την αρχή.

Τι είναι ένας πολλαπλασιαστής και τι μου προσφέρει;
Μπορείς να συλλέξεις μέχρι και 5 πολλαπλασιαστές. Αυτούς μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις όλους μαζί στη γαλαξιακή πύλη, εάν επιθυμείς.
- Με έναν πολλαπλασιαστή λαμβάνεις το διπλάσιο κέρδος
- Με δύο πολλαπλασιαστές λαμβάνεις το τριπλάσιο κέρδος
- Με τρεις πολλαπλασιαστές λαμβάνεις το τετραπλάσιο κέρδος
- Με τέσσερις πολλαπλασιαστές λαμβάνεις το πενταπλάσιο κέρδος
- Με πέντε πολλαπλασιαστές λαμβάνεις το εξαπλάσιο κέρδος

Εάν λοιπόν έχεις συλλέξει πέντε πολλαπλασιαστές, κερδίζεις χρησιμοποιώντας τους κατά τον υλοποιητή το εξαπλάσιο από αυτό που κερδίζεις!

Χρησιμοποιώντας έναν ή περισσότερους πολλαπλασιαστές κατά τον υλοποιητή και κερδίζεις ένα τμήμα μίας πύλης, δεν υπάρχει περίπτωση να λάβεις το ίδιο τμήμα περισσότερες φορές. Όλα τα τμήματα για την πύλη είναι πάντα διαφορετικά. Εάν ωστόσο χρειάζεσαι λιγότερα τμήματα για να ολοκληρώσεις την πύλη σου από αυτά που λαμβάνεις από τον υλοποιητή, το υπόλοιπο θα σου πιστωθεί είτε ως πυρομαχικά είτε ως κουπόνια.

Τι κοστίζει η χρήση του υλοποιητή;
Κάθε χρήση των γαλαξιακών πυλών σου στοιχίζει 100 Uridium. Με κάθε χρήση σου λαμβάνεις είτε ένα τμήμα πύλης είτε ένα κάποιο βραβείο αξίας 100 Uridium ή και περισσότερο. Εκτός αυτούς μπορείς να κερδίζεις και έξτρα ενέργεια. Με αυτήν την έξτρα ενέργεια χρησιμοποιείς τον υλοποιητή δωρεάν.
Την έξτρα ενέργεια την λαμβάνεις ως bonus ημέρας όπως επίσης και στα bonus κιβώτια.

Έχεις στη διάθεσή σου ως premium παίκτης κάποια έκπτωση ή ένα εκπτωτικό πακέτο, αυτά θα συμπεριλαμβάνονται ως συνήθως.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου